Posts Tagged ‘red jumpsuit apparatus’

Beberapa hari ini saya lagi tergila-gila dengan sebuah lagu yang bisa dikategorikan jadul sii, judunya  ” your guardian angel  by Red Jumpusit Apparatus “ . Mirip dengan lagunya si Cinta Laura yakk hehhe… Tapi untuk isinya dan makna serta instrumennya beda abiss. Sebenarnya Vidio ini juga merupakan salah satu percobaan saya dalam meng-uplod Vidio dari Youtube ke WP abisnya dari kemaren” masi ndak tau caranya (back to nubii ) hehehhe…. nih lagu juga kayakna asikk deh buat di pake ngerayu, dari lirikna asli bisa bikin klepek klepek pasangan masing-masing (blom teruji soalna penulis masih kerap gagal merayu hwahhwahaha.. ) . Semoga kita bisa menjadi Guardian Angel untuk orang-orang yang kita sayangi dan cintai yaa…

oke oke.. silahkan di nikmatin ya guys ^.^

Source : Youtube

Downloadnya MP3 : Klik aja

Your Guardian Angel – Red Jumpsuit Apparatus

When I see your smile
Tears run down my face I can’t replace
And now that I’m strong I have figured out
How this world turns cold and it breaks through my soul
And I know I’ll find deep inside me I can be the one

I will never let you fall
I’ll stand up with you forever
I’ll be there for you through it all
Even if saving you sends me to heaven

It’s okay. It’s okay. It’s okay.
Seasons are changing
And waves are crashing
And stars are falling all for us
Days grow longer and nights grow shorter
I can show you I’ll be the one

I will never let you fall (let you fall)
I’ll stand up with you forever
I’ll be there for you through it all (through it all)
Even if saving you sends me to heaven

Cuz you’re my, you’re my, my, my true love, my whole heart
Please don’t throw that away
Cuz I’m here for you
Please don’t walk away and
Please tell me you’ll stay, stay

Use me as you will
Pull my strings just for a thrill
And I know I’ll be okay
Though my skies are turning gray

I will never let you fall
I’ll stand up with you forever
I’ll be there for you through it all
Even if saving you sends me to heaven

Advertisements